Breaking News

: KAURIPAN

Kauripan
Pindha jarum jam
Terus muter
Tanpa mandheg
Angka-angka dilewati
Teko lan lunga
Gilir gumanti
Tan sinangka
Mengko utawa sesuk
Alon nanging nyata


Kaliwungu, 24 November 2009

Djamal Abdul Nasir

Tidak ada komentar